mandag 18. oktober 2010

Fargelegging med Promarkers

Når man har stemplet et søtt og fint motiv, gjør det seg aboslutt med litt fargelegging!


Promarkers
: Alkoholbaserte og syrefrie tusjer, som lenge har blitt brukt av illustratører, reklametegnere og lignende yrker. Tusjene har to tupper, hvor den ene er tynn og rund og den andre er bred og flat. Tusjene fungerer som sprittusjer flest, altså de kan brukes på de fleste overflater som for eksempel metall, glass, stoff og plastikk. Fargene kan blandes, og de er transparente (de kan leggeslag på lag for å få de mørkere). Tusjene er veldig  enkle å bruke og overflatene blir jevne.


Produsent:
Letraset

Antall farger:
148

Pris: 
Ca. 29,-

Valg av blekk til stempling før fargelegging:
Motivet bør stemples med vannbasert blekk, som for eksempel Distress Ink og Momento.

Papir: Det beste er de spesiallagde papirene fra Letraset, men noen bruker også glatt fotopapir eller akvarellpapir. Akvarellpapiret har en pen tekstur, men tusjenes tupper kan fort bli rufsete og slitt på grunn av den grope teksturen.

*** Tips ***
Siden overgangene og overflatene blir jevnest når blekket fortsatt er bløtt er det best om du fargelegger små områder av gangen. Hvis det blir ujevne kanter og streker når du fargelegger (altså at noe av blekket har begynnt å tørke) kan du bruke en lysere farge for å bløte opp blekket igjen, slik at de renner sammen og blir jevnt.

                                           

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...