Om Meg
Mitt navn er Ann Iren, er 23 år, født, oppvokst og bosatt på Ytterøya, ei lita øy med ca. 550 innbyggere, en halvtimes fergetur fra Levanger i Nord-Trøndelag, Norge. Her bor jeg på en gård sammen med samboeren min Roar og katten vår "Lurven".
Jeg ble introdusert for skrapbooking da jeg var med på et scrappe-kurs for et par-tre år siden. Siden den gang har jeg vært hekta. 

Det går vel skjeldent en dag uten at jeg er innom "hobby-rommet". Forutenom scrappingen så syr jeg litt, strikker, hekler, maler, og holder på med andre hobby-prosjekter. Det dumme er at jeg har så mange forskjellige prosjekter på gang samtidig, at jeg bruker lang tid før jeg blir ferdig med noe. Jeg skulle ønske det var flere timer i døgnet! :)

Mitt mål med denne bloggen er å forhåpentligvis gi litt inspirasjon til andre. Jeg ønsker også å gi tips om produkter og hvordan de kan brukes. Jeg har selv sett meg endel omkring på forskjellige blogger og fått mye inspirasjon og lært meg hvordan jeg gjør diverse ting og ønsker og håper å gjøre det samme tilbake.

2 kommentarer:

 1. Hello love your blog, yes what inspiration to me thank you! I am from USA, Gardena, CA will follow your our blog,
  Olivia

  SvarSlett
 2. Kjempefin blogg. Jeg har så vidt begynt å gå igjennom den, men elsker den allerede!
  Takk for alt du deler, det gir inspirasjon til at jeg også starter ;)
  Ønsker deg en alle tiders dag.

  Mvh Astid

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...